onsdag den 5. februar 2014

AT-ideer fra gruppe trois

Gruppe 3: Thea, Mikkel, Ambæk:

a. jeres hovedspørgsmål med evt. underspørgsmål
Hvordan får man mad til at blive kompakt og småt, men samtidig nærende og kan det løse sulteproblemer? Vil det fjerne det æstetiske ved mad?

b. begrundelse for, hvorfor emnet er interessant og relevant
Det er interessant at undersøge denne sag, fordi det kan gøre op med opfattelsen af mad. Denne form for indtagelse gør det umiddelbart muligt for folk at blive hurtigere mæt uden det store besvær med at skulle bruge en masse ingredienser og materialer til at lave maden. Samtidig inddrager det en diskussion om, hvorvidt det æstetiske ved mad fjernes på denne måde. Mad bliver i højere grad noget man har brug for end noget man har lyst til.

c. mulige fag og hvad de kan bidrage med
Biologi: Kan forklare, hvad man har brug for at indtage for at blive mæt og hvordan det virker, at blive mæt.
Forklare, hvordan man koncentrere maden og gør den kompakt.
Dansk: Brande denne form for mad i form af reklame eller artikel el. lign.

d. hvilket materiale, I vil/kan anvende - eller hvad man kan gøre for at løse spørgsmålet innovativt.

Læse artikler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar